WEST PYMBLE CHILDCARE

Quattro Architecture was appointed for the design and documentation of the internal fitout for a new childcare cente in West Pymble, NSW. 

The centre is to provide care for children aged 0-6 years, separated into a nursery and a main room. Variations in the floor finishes dictates "zones" for the 2-3 and 3-6 year olds, whilst the rooms are connected using custom built in joinery, adorned with niches and storage lockers. 

The centre features a sophisticated, neutral colour palette with burst of colour to ensure stimulation and interest for the children, emphasised through the feature ceilings. 

Additionally, the centre is to include a kitchen, staff/administration area and carpark. Quattro has also offered advice on external finished and provided landscaping options for the external play area. 

Show More