PAGEWOOD RENOVATION

September 5, 2018

Work on our Pagewood project has been recently completed and it looks fantastic! The existing house required some major rectification work, with the clients deciding to enclose the existing front balcony and give the entire exterior of the house a more contemporary look.  Acrylic render was applied to all surfaces, with the newly enclosed balcony clad in custom folded aluminium composite panels. The result is a striking, contemporary façade with a great street appeal.

 

The home’s interior also received some TLC with all surfaces either refreshed or updated. A natural weave wallpaper was used in the lounge room to create a unique and modern appearance, complemented by earlier works completed by Quattro Architecture, which updates the existing staircase.

 

We at Quattro Architecture are very proud of the final results of this project, as are our wonderful clients.

1/4

 

 

Please reload

RECENT POSTS

September 5, 2018

Please reload

ARCHIVE
Please reload

FOLLOW US
  • Facebook Basic Square