NORTH BALGOWLAH HOUSE

Quattro Architecture developed a scheme for alterations
and additions to a family home in North Balgowlah.
The design aims to cater for the growing family with a
balance of communal and private spaces. The generous
dining room flows effortlessly to the entertainer’s kitchen,
allowing easy access and interaction between the
spaces. The ground floor will provide separate living and
family spaces, as well as all necessary amenities.
The new upper level will provide a master suite with walk
in robe and private ensuite, in addition to two bedrooms
and a communal bathroom. A study sits comfortably
within the floorplan, incorporating further storage for the
family.
The architectural language is relaxed yet contemporary,
providing an updated exterior as well as new modern
fixtures, fittings and finishes within.

Copy of _MG_4603